Тотнъм Хотспър вече е набелязал първия евентуален заместник на мениджъра Антонио

...
Тотнъм Хотспър вече е набелязал първия евентуален заместник на мениджъра Антонио
Коментари Харесай

Тотнъм вече има кандидат за наследник на Конте

Тотнъм Хотспър към този момент е набелязал първия възможен заместител на мениджъра Антонио Конте, който се чака да бъде уволнен скоро. Италианецът ще бъде отхвърлен от поста си след презрителните мнения, които направи по време на конференцията след равенството 3:3 против борещия се за оцеляване Саутхемптън през уикенда. Той разкритикува остро управлението и играчите ва клуба.

Bild в този момент твърди, че старши треньорът на Айнтрахт Франкфурт - Оливер Гласнер, е бил потърсен от шефовете на „ шпорите “. Германският отбор се изправи против лондончани в груповата фаза Шампионската лига по-рано този сезон, по след това не съумя да преодолее водача в Серия А Наполи на 1/8-финалите. Франкфурт сега е шести в Бундеслигата и е на четвъртфиналите за Купата на Германия. Гласнер също по този начин изведе „ орлите “ до трофея в Лига Европа предишния сезон след триумф с дузпи над шотландския Рейнджърс.

Договорът на 48-годишиня австриец изтича през лятото на 2024-а година. Тотнъм обаче може да срещне конкуренция за експерта в лицето на европейския първенец Реал Мадрид, който също се оглежда за заместител на Карло Анчелоти. Освен това и Челси е след претендентите за Гласнер, в случай че се „ сините “ уволнят Греъм Потър.

Tottenham 'make contact with Eintracht Frankfurt manager Glasner'
— Sun Sport (@SunSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР